ANKET VE ANLIK SONUÇLARI -Adalet Ve Kalkınma Partisi Seçmeni- (4. Bölüm)

 

ANKETİN KONUSU: İnançlarımız Ve Siyasi Eğilimlerimiz Uyumlu mu?

 

ANKET VE ANLIK SONUÇLARI

1.    Adalet Ve Kalkınma Partisi Seçmeni (4. Bölüm)

  

Ak Parti seçmeni olan 4. Deneğin sözlerine itiraz eden iblis, dinleyiciler arasından destek bulunca, bu defa kendi aralarında konuşan kalabalıktakilere cevap yetiştirmek suretiyle, onları da yönlendirmeye çalışır. 

İblis: -Amerika’da, Almanya’da hasta başına binlerce dolar sosyal yardım yapıldığını niye söylemiyorsunuz? Bizde oldu mu böyle bir yardım?

-Valla arkadaşım o söylediğine tanık olmadık, bilmiyoruz ama bildiğimiz şu ki; Amerika’da devlet tarafından Covid-19 hastasına yapılan test, teşhis ve tedavi ücretleri toplam tutarı kişi başına yaklaşık olarak 40.000 Dolar civarındaydı. Ha, ilaç ücretleri de ayrıca faturalandırılıyordu...  Eeee, güzel yardım!

-Aynen... Kaldı ki; ülkemizde Covid-19 testi de sonrasındaki tüm tedavi süreçleri de ilaçlarıyla birlikte ücretsiz yapıldı!

-Testi pozitif çıkan her vatandaşımızın birlikte yaşadığı tüm bireyler evlerinde test ediliyordu ve testleri pozitif çıkanlarla birlikte tüm hastaların ilaçları evlerine kadar gidilip kapılarında teslim ediliyordu. Hastanede devam etmesi gereken tedaviler, yoğun bakım gibi tüm tedaviler de ücretsiz olarak yapılmadı mı?

-Milyonlarca hastanın bütün bu işlemleri yapılırken yaşanan dev organizasyonda aksamaların olmaması, bazılarının dikkatlerinden kaçmış olabilir belki ama bu ne bizim, ne de diğer dünya ülkelerinin dikkatlerinden kaçmadı!  

-Ha, şehir hastanelerimize yapılan o itirazları da unutmadık!

-Ya arkadaşlar! Dünya’daki üretim... (Devamı Yarın) 


Görüş ve önerilerinizi, sayfamızın altındaki ‘yorum girin’ bölümüne lütfen (!) yazınız.

Yorumlar