ANKET VE ANLIK SONUÇLARI -Adalet Ve Kalkınma Partisi Seçmeni- (5. Bölüm)

 

ANKETİN KONUSU: İnançlarımız Ve Siyasi Eğilimlerimiz Uyumlu mu?

 

ANKET VE ANLIK SONUÇLARI

1.    Adalet Ve Kalkınma Partisi Seçmeni (5. Bölüm)

  

Ak Parti seçmeni olan 4. Deneğin sözlerine itiraz eden iblis, deneğin insicamını bozmak için dinleyicilerle de karşılıklı atışmalara devam eder.

  

-Şehir hastanelerimize yapılan o itirazları da unutmadık!

-Ya arkadaşlar! Dünya’daki üretim ve çalışma hayatı çok uzun bir süre durdu ya! Arkasından tüm Dünya'ya yayılması muhtemel olan Rusya-Ukrayna savaşı önce Avrupa’yı sonda da Dünyanın tamamını etkisi altına aldı.

-Özellikle enerji fiyatlarındaki artışların hayat pahalılığına doğrudan etkisi olduğunu göremeyecek kadar kör değiliz biz!

-Enerji maliyetlerindeki artışın, diğer sektörlere etkisinden bahsederken, fırsatçıları da görmediğimizi zannetmesinler.

-Sabrımız ve sessizliğimiz; devletimize olan güvenimizin devam etmesine, toplumsal gözlem yapmamıza ve zamanı gelince gerekli bazı kararları çekinmeden almamıza engele değil...

İblis, fırsat yakalamışçasına: -Ne demek istiyorsun sen? Nedir bu tehdit dili? Kimi tehdit ediyorsun sen?

 -Dur arkadaşım, korkma! Heyecanlanma hemen. Bak, siyaseten bir tehdit olarak algılayabilirsin bunu. Senin tehdit olarak algıladığın şey; bizim, seçim zamanı geldiğinde siyaseten vereceğimiz kararlardır... Bunu anlamayacak kadar korkak mısın yoksa?

Gülüşmeler…

-Ülkemizdeki mal tedariklerini yapan ve bu malların toptan veya perakende satışını gerçekleştiren marketler zincirine sahip olanların da, elektronik posta üzerinden kendi aralarında yaptıkları yazışmaları bilmiyor değiliz. Olay yargıya intikal ettiği için üzerinde durmayacağım elbette...

-Evet, acaba devletimiz tarafından zincir marketlerin sayısı konusunda bir sınırlama yapılabilir mi?

İblis: -Al işte! Esnafın, toptancının, perakendecinin bile tehdit edilmesine kadar vardı bu siyasi dil! Bu mu yani? Bu mu sizin siyasi tehditleriniz? Oldu olacak yasaklayın zincir marketleri!

-Ya arkadaş! … (Devamı yarın)


Yarın anketimizin 6. Bölümünde görüşmek üzere...


Görüş ve önerilerinizi, sayfamızın altındaki ‘yorum girin’ bölümüne lütfen (!) yazınız.

Yorumlar